Dyson Supersonic™ hajszárító (Nickel/Copper)

204990,00 Ft

Gyors szárítás. Nincs extrém hőhatás. Különböző hajtípusokra tervezve.

Cikkszám: Dyson-34000822967 Kategóriák: , , ,

Dyson Supersonic™ hajszárító (Nickel/Copper)

A Dyson Supersonic™ hajszárító (Nickel/Copper) a forradalmi technológia és a stílus találkozásának lenyűgöző eredménye. A lenyűgöző Nickel/Copper színkombinációval ez a hajszárító nemcsak teljesítményben, hanem megjelenésben is kitűnik a mezőnyből.

Előnyök:

  • Professzionális Hajformázás: Az öt különböző fejjel, amelyek a csomagban találhatók, minden hajtípushoz tökéletes megoldást kínál.
  • Intelligens Hőmérséklet-szabályozás: A négy hőmérséklet beállítással garantáltan megőrzi a haj természetes fényét és egészségét.
  • Könnyű és Elegáns Kialakítás: Egyedülállóan könnyű, mindössze 630 g-os súllyal, a Nickel/Copper színű design pedig minden fürdőszobában díszként hat.

Részletes leírás:

  • Beállítások: A készülék négy precíz hőmérséklet beállítást kínál, amelyek között a gyors és a gyengéd szárítás között választhatunk.
  • Sebességfokozatok: Három különböző sebességfokozat áll rendelkezésre, hogy minden hajtípusnak megfeleljen.
  • Cold Shot: 28°C-os hideg levegős funkcióval, amely fixálja a frizurát és extra fényt kölcsönöz a hajnak.
  • Mágneses Csatlakozófejek: Könnyen cserélhető és állítható fejek, amelyeket mágneses csatlakozás tesz még praktikusabbá.

Táblázat: Termék tulajdonságai

Tulajdonság Érték
Csomagolt méretek 385,8 x 239,7 x 181 mm
Csomagolt súly 2,41 kg
Kábel hossza 2,7 m
Motorteljesítmény 1600W
Készülék méretei (Mag×Szél×Mély) 245×78×97 mm
Sebességfokozatok száma 3
Zajszint 77 dBa
Cold Shot Igen, 28°C
Súly 630 g

Összefoglalás:

Mi a Nőblognál úgy gondoljuk, hogy a Dyson Supersonic™ hajszárító (Nickel/Copper) nemcsak egy újabb hajszárító a piacon. Ez egy valódi innováció, ami megváltoztatja, hogyan gondolkodunk a hajszárításról és a hajápolásról. Véleményünk szerint a hajszárító különleges designja, a mágneses csatlakozófejek és a kiváló hőmérséklet-szabályozás garantálják, hogy minden reggel tökéletes frizurával indulhassunk útnak. Ajánljuk mindenkinek, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni a haja egészsége és stílusa között.